Windows 11 – om at scanne filer

På given foranledning har jeg lavet denne vejledning om at scanne dokumenter med appen Scan, som er en gratis Windows app.

  1. Under forudsætning af at appen Scan allerede er installeret og tilknyttet din scanner på din PC, skal du starte Scan appen ved at trykke på appens ikon
Her er ikonet for scanner appen vist på proiceslinien

2. Når du har klikket på scannerikonet får du vist dette billede, når du har trykket på Vis Mere. Der vises; hvilken scanner, der er tilgængelig, Føder (hvordan papiret ilægges scanneren), hvilken filtype du ønsker, opløsning (lad den være ved de forvalgte 200 dpi), hvilken sidestørrelse du ønsker (lad det være ved det forvalgte A4) og hvor det scannede ønskes gemt (i det her viste gemmes det indscannede i mappen Scanninger).

Ilæg det dokument, der ønskes scannet og tryk på scannerikonet, som er vist nederst.

3. Når dokumentet er scannet, skal du trykke på knappen Vis, hvorefter dokumentet vises.

Efter at du har trykket på knappen Vis vises det indscannede dokumemnt, som du her ser et hjørne af. Filnavnet står øverst til venstre i skærmbilledet.

De(t) indscannede dokument(er) gemmes, som bestemt i opsætningen i mappen Scanninger, som er en undermappe til mappen Billeder, og herfra kan du tilknytte det til en mail, udprinte det eller bruge det i et andet dokument

Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *