Sammenligning af lufttelte

Vores 7 år gamle Kampa luftfortelt eksploderede – ikke på grund for høj oppumpning; men på grund af møre syninger, så nu har vi købt et Isabella lufttelt, som vi nu har brugt nogle gange.

Det giver anledning til at sammenligne de to telte:

  1. Isabella teltet danner ikke kondens (slet ikke).
  2. Isabella teltet har væsentlig bedre lynlåse. Ved Kampa teltet døjede vi ned at lynlåsene kørte fast i stoffet. Det gør vi ikke med Isabella teltet.
  3. Vi havde store problemer med opsætning af Kampa teltet, da det hoppede ud af skinnen, fordi vulsten var for tynd. Et par gange revnede teltdugen, når vi prøvede at trække det ind i skinnen. Isabella teltet har 2 vulster – en tyk og en tynd, så det problem er også løst.
  4. Kampa teltet havde “smarte” vinduer i taget, hvilket godt nok var træls – til stor gene så snart solen skinner.
  5. Isabella teltet har også velcro hæftet gulvtæppe, hvilket gør det helt tæt langs kanten. Dette er ekstraudstyr og er lidt bøvlet at hæfte på; men det virker fint.

Min konklusion er, at man får, hvad man betaler for. Isabella teltet er et meget mere færdigt produkt. Og så skal det bemærkes, at vi fandt Isabella teltet i Den Blå Avis med et års restgaranti og det nævnte gulvtæppe til 6.800 kr.

Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *