Plattenslagere og svindlere

Næsten hver uge oplever jeg, at der er nogen i min bekendtskabskreds, der bliver forsøgt svindlet via internettet via internettet eller med usædvanlig frækhed.

Den seneste eksempel har jeg lige set beskrevet på Facebook:
En person bliver ringet op af en, der påstår, at hun har lavet skade på hans bil, og at hun bare skal overføre et beløb til vedkommende, så det kan køre uden om forsikringen. Hun kan ikke få at vide hvor og hvornår skaden er sket. Politiet bekræfter, at det er plattenslagere, der er på spil.

Ads.fiancetrack(2).dll computerscam er et andet eksempel på svindel “App Ads.fiancetrack (2) .dll” falske fejlmeddelelse er en fidus, der foregiver at være fra Microsoft for at narre dig til at tro, at din computer er gået ned eller at der er fundet en virus. Det gør dette for at forsøge at skræmme dig til at ringe til et af de anførte numre for at modtage support.

Hvis du ringer til disse telefonnumre, beder svindlere dig om at installere et program, der giver dem fjernadgang til din computer. Ved hjælp af fjernadgang er disse erfarne svindlere afhængige af tillidstricks, der typisk involverer værktøjer indbygget i Windows (f.eks. Event Viewer) for at få din tillid og narre dig til at betale for “support-tjenester” eller stjæle kreditkortkontooplysninger.

“App Ads.fiancetrack (2) .dll” -teknologisk support-svindel sætter din browser i fuldskærmstilstand og viser pop-up-meddelelser, der ikke forsvinder, og som i det væsentlige låser din browser. Hvis dette sker, kan du bruge Windows Task Manager til at lukke din browser og stoppe denne pop-up.

Sådan ser meldingen fra Ads.fiancetrack(2).dll ud:

Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *