Om Vivaldi browseren

Vivaldi er en webbrowser udviklet af et firma med samme navn. Den blev lanceret i 2016 og er tilgængelig på Windows, macOS og Linux-operativsystemer.

Vivaldi skiller sig ud fra andre browsere ved at tilbyde en række funktioner og muligheder for tilpasning. Brugergrænsefladen er meget fleksibel, og brugere kan tilpasse farver, knapper, faner og menuer for at oprette deres egen unikke browseroplevelse.

Vivaldi har også indbyggede funktioner som noter, der gør det muligt at tage noter direkte i browseren, og en billedbehandlingsfunktion, der gør det muligt at tage skærmbilleder og redigere dem direkte i browseren.

Browseren har også indbygget musikafspiller, som giver brugerne mulighed for at lytte til musik på forskellige websteder og samtidig surfe på nettet. Derudover understøtter Vivaldi et bredt udvalg af browserudvidelser, der kan installeres direkte fra Chrome Web Store.

Vivaldi er kendt for sin hurtighed og effektivitet, og den understøtter også mange af de nyeste webstandarder og teknologier. Det er en browser, der er ideel til brugere, der ønsker mere kontrol og bedre tilpasningsmuligheder i deres browser og ønsker at få mest muligt ud af deres browsingtid.

Kilde: Ovennævnte tekst er genereret af ChatGPT

Vivaldi er i skrivende stund ikke tilgængelig til IOS og IPADOS; men der arbejdes angiveligt på sagen.

Når man installerer Vivaldi, kan man oprette en Vivaldi konto, som giver gratis adgang til en WordPress baseret blog (som denne), en mailkonto og meget mere.

Her kan du se en video om Vivaldi.

Du kan hente Vivaldi her.

Join the Conversation

Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *