Sådan forbindes Landroid til Wi-Fi


Vejledning om, hvordan man administrerer Landroid Wi-Fi-forbindelse
Landroid er en IoT (Internet of Things) enhed.

For at få fuld funktionalitet ud af din Landroid og altid sikre dig, at dens software er ajour, skal du forbinde den til internettet.


For at forbinde din Landroid har du brug for navnet (SSID) og adgangskoden på dit Wi-Fi-netværk og serienummeret på din robot. På nyere modeller er der en QR-kode på bagsiden af Landroid under omslaget eller på siden af roboten, som du kan scanne med din mobiltelefon. På ældre modeller kan du finde serienummeret på et klistermærke enten på bagsiden af Landroid eller i nærheden af tastaturet under omslaget.

Download den nyeste version af Worx Landroid-appen fra Play Store (hvis du bruger en Android-enhed) eller App Store (hvis du bruger en Apple-enhed). Følg derefter bare instruktionerne i appen.

Sørg for, at:

  • Landroid ligger godt inden for dækningen af dit Wi-Fi-netværk.
  • Både Landroid og din smartphone skal tilsluttes et 2,4 GHz Wi-Fi-netværk. Årsagen til, at Landroid bruger 2.4Ghz-båndet, er, at det har et bredere sortiment, og det fungerer bedre gennem forhindringer. De fleste moderne routere bruger både 2,4 Ghz og 5Ghz frekvenserne, men du kan midlertidigt deaktivere 5GHz-netværket på din router under parringsprocessen og aktivere det igen bagefter.

Følgende indstillinger skal være standard på din router. Under alle omstændigheder skal du sørge for, at:

  • Wi-Fi-tilstand er indstillet til at blandes b / g / n
  • Kanalbredden er indstillet til 20 MHz
  • DHCP er aktiveret på din router
  • Brug det almindelige netværk og ikke “Gæst”

Vigtigt! Hvis du har en firewall eller en anden form for sikkerhedsfunktion, skal du muligvis også midlertidigt deaktivere den.

Her kan du se en video om emnet.

Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *