Google Lens i Google Bard

Google Lens er en AI-baseret funktion, der kan bruges til at scanne og identificere genstande i den virkelige verden. Den kan bruges til at identificere produkter, lære om kunstværker og endda oversætte tekst.

For at bruge Google Lens i Bard skal du først åbne Google Lens-appen. Du kan gøre dette ved at søge efter “Google Lens” i Google Play Butik eller App Store. Når du har åbnet appen, skal du pege kameraet på det objekt, du vil scanne. Appen vil derefter identificere objektet og vise dig oplysninger om det.

Hvis du vil bruge Google Lens i Bard, skal du blot oprette en ny note og indsætte et billede af det objekt, du vil scanne. Derefter skal du trykke på billedet for at åbne det i Google Lens. Appen vil derefter identificere objektet og vise dig oplysninger om det.

Her er nogle af de ting, du kan gøre med Google Lens i Bard:

  • Identificer produkter: Hvis du ser et produkt, du ikke kender, kan du bruge Google Lens til at identificere det. Appen vil vise dig oplysninger om produktet, f.eks. prisen, anmeldelser og forhandlere.
  • Lær om kunstværker: Hvis du ser et kunstværk, du ikke kender, kan du bruge Google Lens til at lære om det. Appen vil vise dig oplysninger om kunstneren, titlen på værket og historien bag det.
  • Oversæt tekst: Hvis du ser tekst på et sprog, du ikke forstår, kan du bruge Google Lens til at oversætte den. Appen vil vise dig den oversatte tekst i dit eget sprog.

Google Lens er et kraftfuldt værktøj, der kan bruges til at lære mere om verden omkring dig. Med Bard kan du bruge Google Lens til at få adgang til oplysninger om de objekter, du ser i den virkelige verden.

Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *