Mere om SwiftKey

SwiftKey er et virtuelt tastatur, der er tilgængeligt til både Android og iOS-enheder. Det er kendt for sin præcise autokorrektur og forudsigelse, samt for sin evne til at lære og tilpasse sig brugerens individuelle skrivestil. SwiftKey er også tilgængeligt på en række sprog, herunder engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk og dansk.

SwiftKey blev stiftet i 2008 af Ben Medlock, Jon Reynolds og Steve Mayall. Virksomheden blev opkøbt af Microsoft i 2016 for 250 millioner dollars.

SwiftKey er et populært tastatur, og det har over 1 milliard aktive brugere over hele verden. Det er blevet rost af kritikere for sin præcision og brugervenlighed.

Her er nogle af de funktioner, der gør SwiftKey til et populært valg:

  • Præcis autokorrektur: SwiftKey har en af de mest præcise autokorrekturer på markedet. Den er i stand til at korrigere en bred vifte af stavefejl og grammatikfejl.
  • Forudsigelse: SwiftKey forudsiger det næste ord, du skal skrive, baseret på dine tidligere tastetryk. Dette kan hjælpe dig med at skrive hurtigere og mere effektivt.
  • Læring: SwiftKey lærer og tilpasser sig din individuelle skrivestil. Dette betyder, at det bliver bedre til at forudsige de ord, du skal skrive, jo mere du bruger det.
  • Flere sprog: SwiftKey er tilgængeligt på en række sprog, hvilket gør det til et godt valg for brugere, der taler flere sprog.
  • Tilpasning: SwiftKey kan tilpasses med forskellige temaer og baggrunde. Dette giver dig mulighed for at tilpasse det til din personlige stil.

SwiftKey er et kraftfuldt og brugervenligt tastatur, der kan hjælpe dig med at skrive hurtigere og mere effektivt. Det er et godt valg for brugere, der leder efter et tastatur med præcis autokorrektur, forudsigelse og læringsevner.

Tekst ifølge Bard 2/8-23

Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *